Ny afdeling i Ikast

Beslutninger

At tage store beslutninger kan være svært. Jeg kan gå og tænke frem og tilbage mange gange, inden jeg føler mig klar til at tage beslutninger. Det kan være store eller små ting, det kan være simpelt eller kompliceret – og uanset hvordan det forholder sig, kræver det opmærksomhed og koncentration at træffe afgørelser.

I Ødegaard og Søgaard Begravelser har vi gået og tænkt over, om vi skulle tilbyde endnu en lokation, hvor man kan få vores hjælp til en begravelse eller bisættelse.

Hver dag møder vi ind på adressen Vestergade 45 i Herning, hvor vi har et kontor samt gode forhold til at afholde begravelsessamtaler. Derudover har vi lejede lokaler i Danmarksgade 11, Aulum, hvor vi også kan invitere indenfor til samtaler. Begge adresser har stor værdi for os. Vi føler os tilknyttet lokalområdet og er utrolig taknemmelige for at kunne yde hjælp og støtte. Men vi har også arbejdet med tanken om at tilbyde mulighed for samtaler i Ikast.

Nu er det lykkedes. Vi har fået adressen Orionvej 2A, 7430 Ikast. Vi er i fuld gang med at indrette og ser frem til at åbne dørene…

Bedemand i Ikast
Bedemænd i Ikast