Prismatch – vi lover en fair pris

Hvordan vælger man den rigtige bedemand?

Når man mister, er der mange ting at overveje og mange bekymringer. At vælge den rigtige bedemand skal være trygt og nemt, og vi har gjort det let at vælge rigtigt. Med prismatch er du sikret, at du ikke kommer til at betale en overpris for ydelserne fra bedemanden, og du kan trygt vælge Ødegaard og Søgaard Begravelser, selvom der er andre, der vil forestå bisættelsen eller begravelsen. Tidligere kunder har også sagt, at det er svært at gennemskue priserne hos bedemænd. Det skal det ikke være, og hos os får du et prisoverslag når vi indgår aftalen.

Priser på begravelse

Sådan fungerer prismatch

Hos Ødegaard og Søgaard Begravelser gør vi vores bedste for at din afsked ved en begravelse eller bisættelse bliver helt unik – lige efter dine ønsker. Og vi lover at gøre det til en fair pris.

Derfor matcher vi andre bedemænds priser, når blot følgende betingelser er opfyldt:

1. Tilbuddet fra en anden bedemand er skriftligt og skal være udfærdiget inden for de sidste to uger.
2. Bedemanden, der har udfærdiget tilbuddet, skal have en fysisk lokation i en radius på 30 km fra en af vores butikker i enten Herning, Ikast eller Aulum.
3. Tilbuddet skal indeholde de samme services og produkter, som Ødegaard og Søgaard Begravelser tilbyder.

 

 Undtagelser for prismatch

1. Der ydes ikke prismatch med tilbagevirkende kraft.

2. Der gives prismatch for den samlede sum af tilbuddet på bisættelsen eller begravelsen. Der er ikke prismatch på de enkelte services eller produkter.

3. Der ydes ikke prismatch på produkter leveret af tredjepart, fx blomsterhandlere og stenhuggere.

Anbefalinger

Hos Ødegaard & Søgaard Begravelser yder vi omsorg og praktisk hjælp, når du mister. Hver dag bestræber vi os på at være nærværende og bistå med de praktiske forhold i en svær situation. Vi har hjulpet mange familier. Her kan du læse nogle af deres erfaringer med vores assistance.

Kæmpe anbefaling

Hermed en kæmpe anbefaling til Anita og Ødegaard & Søgaard begravelser.

Da min far desværre gik bort den 23/12-23, kom Anita og hjalp os juleaftensdag midt i alt forvirring og sorg.

Anita er et meget fantastisk menneske og bedemand. Hun er meget omsorgsfuld og medfølende, hvilket betød meget i vores situation.

Hun var under vores møde også rigtig god til at veksle mellem de informationer og beslutninger som bisættelsen af min far krævede – og de følelser og fortællinger, som der også var brug for plads til. Vi sad tilbage med en oplevelse af at være i gode hænder – og det har vi været igennem hele forløbet. Anita har haft styr på det hele og beredvilligt undersøgt, det der har været nødvendigt.

Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge Anita og Ødegaard & Søgaard begravelser. Det hele er så fint, og en stor hjælp i sorgens stund.”

– Thobias Laustsen

Professionelle og empatiske

Vi benyttede Ødegaard og Søgaard Begravelser ved min mands død. Vi er meget tilfredse. Anita Søgaard og hendes kollega var behagelige, stille og søde.

Anita varetog alt det uoverskuelige papirarbejde der kræves, samt en del ting udover det nødvendige, f.eks. tilskud som vi ikke vidste fandtes. Vore ønsker blev imødekommet og eksekveret med det samme. Prissætningen var fair og gennemskuelig, vi var
hele tiden med, og det blev en fin og god begravelse. En god oplevelse i en træls tid.

 

– Marianne Sejersen

Tak til Anita

I forbindelse med min mors død vil jeg på familiens vegne gerne rette en speciel tak til jer.Under hele forløbet har vi følt os guidet og hjulpet på både omsorgsfuld og professionel vis. 

Det betyder uendelig meget i en sårbar situation. 

Tak også for blomsterhilsen ved begravelsen. 
Alt sammen så værdsat. 

– På familiens vegne, Belinda Hornshøj

En fantastisk støtte

Da vi med kort mellemrum mistede såvel mor/svigermor og far/svigerfar var vi i en næsten uoverskuelig situation, hvor vi egentlig havde nok i at bearbejde vores følelser – og samtidig svært ved at overskue det praktiske omkring bisættelserne. I den situation var Bente og Jørgen Ødegaard en fantastisk støtte.

De var utrolig empatiske, hjælpsomme, gode til at gøre opmærksom på de forskellige muligheder ( ex. hvad gør man når en person skal lægges i kiste), og skabe overblik over hele ceremonien på en klar og “enkel” måde. De var reelle (prisen blev oplyst på forhånd på alt) og de var for os en utrolig støtte i en svær tid. Alt i alt var de i hele forløbet fantastiske, behagelige og professionelle. Absolut anbefalelsesværdige, når man står i en så svær situation.

En stor TAK til Bente og Jørgen for deres unikke måde at håndtere opgaven på”.

– Birthe og Bjarne

Kontakt os her

I er altid meget velkomne til at kontakte os for en samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at planlægge en begravelse eller bisættelse. For os er det vigtigt at lytte til jeres ønsker.

Kontaktoplysninger

Vestergade 45, 7400 Herning

Orionvej 2A, 7430 Ikast

Danmarksgade 11, 7490 Aulum

Email: [email protected]
Døgntelefon: 9712 0610